Cum sa faci rapid curatenie in camera

Print Friendly and PDF

Camera curata si aerisitaDaca nu esti genul de persoana care sa faca in fiecare zi curatenie in camera, sigur atunci cand este evident ca a venit timpul, privelistea nu e prea incurajatoare. La fel ca orice alta activitate, si curatenia se face mult mai usor cand te organizezi si stii exact ce ai de facut. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa-ti cureti camera cu placere si in foarte putin timp.

Ai nevoie de:

  • Laptop/Mp3 Player/Radio
  • Cos de rufe
  • Punga de gunoi/Cos de gunoi
  • Aspirator
  • Solutie de curatat geamurile
  • Solutie de curatat mobila
  • 3 lavete

Pune muzica

Pentru a termina rapid, ai nevoie sa lucrezi intr-un ritm accelerat si cu placere. Da drumul asadar la muzica si pune melodiile tale preferate de aerobic sau seteaza radio-ul pe postul tau preferat. Evita sa asculti muzica prea lenta.

AntibioFoloseste o alta laveta uscata pentru a indeparta surplusul de apa ramas pe mobila.

Aranjeaza camera

Ia pe rand obiectele pe care la inceput le-ai pus pe pat si pune-le la locul lor. Ai grija cum le asezi, nu le pune la intamplare. Daca ai obiecte mici pe care nu stii unde sa le pui foloseste o cutie pentru a le depozita.

Finalizeaza

Ai terminat curatenia. Inchide geamul. Da cu spray de camera daca iti place sa folosesti si te poti apuca de alte activitati.

Te sfatuim:

Daca nu ai solutie speciala pentru curata geamurile, spala-le cu apa si sapun pentru a sterge praful si murdaria. Clateste-le, spala-le apoi cu apa si putin otet si sterge-le bine astfel incat sa nu ramana urme.

Imagini:

Image: Maggie Smith / FreeDigitalPhotos.net

Surse de informatii:

http://www.channel4.com

http://housekeeping.about.com

http://www.goodhousekeeping.com

Tag-uri: dormitor curatenie
Comenteaza articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags are not allowed.