Cum sa te pregatesti pentru scoala

Print Friendly and PDF

Fetita trezindu-seUrasti sa te trezesti dimineata si abia ai timp sa te pregatesti pentru scoala? Din pacate trezitul dimineata este unul dintre lucrurile mai putin placute pe care trebuie sa le facem cu totii. Plecatul la scoala poate fi mult mai simplu daca cunosti si ai grija sa respecti cativa pasi importanti.

Pasul 1: Pregateste-te din timp

Rezolva cu o seara inainte cat mai multe din lucrurile pe care le ai de facut pentru a doua zi. Ai grija sa ai temele terminate. Pregateste-ti ghiozdanul sau rucsacul de seara si ai grija sa nu uiti carti sau caiete de care ai putea avea nevoie si apoi aseaza ghiozdanul sau rucsacul in apropierea usii pe care vei pleca. Daca porti uniforma, asigura-te ca e curata si calcata. Daca nu porti uniforma, alege si pregateste de seara hainele cu care te vei imbraca a doua zi. Pregateste-ti pranzul pentru scoala si pune-l in frigider.

Pasul 2: Verifica daca ai tot ce-ti trebuie

Fa o lista cu ce ai nevoie pentru a doua zi la scoala si verifica daca ai tot. Culca-te la timp, incearca sa dormi cel putin 8 ore pe noapte in timpul saptamanii.

Pasul 3: Trezeste-te la timp

Pune alarma de la ceas sau de la telefon sa sune dimineata. Alege o ora de trezire astfel incat sa ai timp sa te pregatesti pentru scoala. Daca esti genul de persoana care se trezeste greu dimineata sau care nu aude ceasul, roaga-i pe parintii tai sa te trezeasca.

Pasul 4: Spala-te pe fata

Spalatul cu apa rece pe fata te va ajuta sa te inviorezi si sa te trezesti.

Pasul 5: Imbraca-te

Imbraca-te cu hainele pentru scoala si nu uita sa folosesti deodorant sau antiperspirant.

Pasul 6: Aranjeaza-ti parul

Piaptana-ti parul si aranjeaza-l asa cum doresti.

Pasul 7: Mananca micul dejun

Mananca un mic dejun destul de hranitor incat sa iti ofere energie pana la pauza de masa. Nu uita sa te speli pe dinti inainte sa pleci.

Surse de informatii:

http://www.wtnh.com

http://www.girlslife.com

Comenteaza articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags are not allowed.