Cum sa decorezi exteriorul casei de sarbatori

Print Friendly and PDF

Daca stai la casa si mai ai si cativa braduti in gradina sigur iti vei dori sa-ti decorezi casa pe exterior de sarbatori. Impodobirea casei si a gradinii va contribui la crearea atmosferei de sarbatoare, mai ales daca va fi o activitate realizata impreuna cu vecinii.

In plus, este o activitate relaxanta pe care o poti realiza impreuna cu toti membrii familiei. Iata cateva sfaturi pentru decorarea exteriorului.

Fa o schita

Iesi afara si fa o schita cu casa si gradina pentru a-ti forma o idee asupra spatiului pe care vrei sa-l decorezi. Implica-i pe toti membrii familiei in aceasta activitate.

Pregateste exteriorul pentru decoratiuni

Fa curat in gradina. Aduna frunzele, crengile si orice tip de gunoaie. Matura aleile, rupe frunzele uscate si crengile rupte care atarna prin copaci. Totul trebuie sa arate curat si ingrijit.

Pregateste ornamentele

Despacheteaza ornamentele pe care le ai deja. Verifica daca se aprind toate becurile instalatiei si schimba-le pe cele care nu merg. Noteaza cati metri de instalatie ai si ce culori. Poti decora orice tip de copac sau arbust cu beculete. Foloseste instalatie de o singura culoare asortata cu cea folosita pentru casa.

Decoreaza usa de la intrare

Decoreaza usa de la intrare cu o coronita din crengi de braduri, conuri si alte ornamente.

Decoreaza ferestrele

Fixeaza instalatie in jurul ferestrelor. Completeaza prin realizarea unui aranjament din crengi de brad pe pervazul ferestrei.

Te sfatuim:

Foloseste doar instalatii care sunt destinate pentru exterior.
Foloseste instalatie de o singura culoare.
Axeaza-te pe punctele de atractie ale gardinii (copaci, arbusti, arcadele pentru vie, fantana etc.) sau creeaza astfel de puncte de atractie din instalatie (globuri, reni, spirale etc.)

Imagini:

http://www.photoxpress.com/

Surse de informatii:

http://www.bhg.com
http://www.christmaslightsetc.com
http://www.dotcomwomen.com

Comenteaza articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags are not allowed.