Cum sa transformi un document word in pdf cu Office 2007

Print Friendly and PDF

Pagina WordFie pentru ca vrei sa nu ai probleme cu asezarea in pagina atunci cand listezi, fie pentru ca nu doresti ca documentul sa fie modificat sau pur si simplu pentru ca vrei sa-l uploadezi pe un site, sigur te-ai intalnit macar o data cu problema transformarii unui word in pdf. Daca ai Office 2007, poti realiza acest lucru foarte usor in doar cativa pasi.

Pasul 1: Descarca SaveAsPDFandXPS.exe de la Microsoft

Pentru Word 2007 Microsoft iti pune la dispozitie un add-on numit SaveAsPDFandXPS care o data instalat iti permite sa transformi word-ul in PDF direct din Word 2007. Il poti descarca gratuit de aici. 

Pasul 2: Instaleaza programul

Inchide Wordul inainte de a incepe instalarea. Pentru a instala addon-ul da dublu click pe fi sier si urmeaza pasii de instalare.

Pasul 3: Folosire

Pentru a transforma un document word in PDF, deschide documentul, si salveaza ca si document PDF prin Save as – PDF or XPS. Alege PDF daca nu apare default, locatia unde vrei sa fie salvat si numele sub care sa fie salvat si da Publish. Dupa creare, documentul PDF se va deschide daca ai bifat aceasta optiune si ai instalat pe calculator Adobe Reader.nline Idamycin | Antibiotici Online

Surse de informatii:

http://www.microsoft.com
http://hqlevel.ro

Comenteaza articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags are not allowed.