Desert de post – Paste cu nuca si scortisoara

Print Friendly and PDF

Daca vrei sa te bucuri de un desert simplu, delicios si de post, iti recomandam sa incerci  aceasta reteta. Dureaza maxim 5 minute si este foarte usor de facut.

Ai nevoie de:

  • 1 punga paste
  • 500g miez de nuca
  • 1 portocala
  • Praf de scortisoara
  • Zahar
  • Miere de albine
  • 1 lingura de margarina

Mod de preparare:

Spala portocala si apoi rade-i coaja intr-o farfuriuta. Intr-un castron pune miezul de nuca macinat, coaja de portocale, putin zahar si scortisoara. Amesteca pana se omogenizeaza. Pune apa la fiert intr-o oala cu putina sare si cateva picaturi de ulei de masline. Cand apa da in clocot adauga pastele. Fierbe-le atat cat scrie pe pachet. Scoate-le, clateste-le sub apa calda, nu rece, si apoi pune-le in farfurie.

Adauga o lingura de margarina si o lingura de miere si amesteca pana cand se topesc peste pastele calde. Adauga apoi amestecul de miez de nuca. Adauga zahar dupa gust.

Te sfatuim:

Poti folosi doar miere, noi am adaugat si zahar pentru ca face amestecul mai crocant.

Comenteaza articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags are not allowed.