Paste cu ansoa

Print Friendly and PDF

O reteta aromata, gustoasa si destul de picanta incat sa ceara musai un pahar de vin alb. Dureaza doar 10 minute sa o pregatesti.

Ai nevoie de:

  • 200g paste (spaghetti)
  • o conserva de ansoa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei rosu iute
  • oregano
  • 2 linguri de ulei

Paste

Pentru aceasta reteta, pastele dau o savoare aparte daca sunt pregatite al dente. Ceea ce inseamna ca o data puse la fiert in apa care da in clocot cu sare, va trebui sa le lasi la fiert cu un minut mai putin decat timpul mentionat pe ambalaj.

Ansoa

Scurge ansoa de ulei si taie in bucati, zdrobeste usturoiul cu latul cutitului si taie marunt ardeiul iute. Pune intr-o tigaie 2 linguri de ulei si adauga usturoiul pe care il calesti putin, avand grija sa nu se arda. Adauga apoi ansoa, ardeiul iute si oregano si caleste la fel pana cand ardeiul se prajeste putin.

Paste cu ansoa

Adauga spaghettele si mai tine putin pe foc cat le amesteci cu ingredientele din tigaie. Se consuma calde. Pofta buna!

Surse de informatii:

http://www.seriouseats.com

http://www.taste.com.au

 

Tag-uri: spaghetti ansoa Paste
Comenteaza articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags are not allowed.