Iepure in sos de struguri

Print Friendly and PDF

Din seria retetelor delicioase cu grad scazut de dificultate saptamana aceasta iti recomandam iepure in sos de struguri la cuptor.

Ai nevoie de:

  • 1 kg carne iepure de casa
  • 1/2 kg struguri albi de masa
  • 1 ceasca de apa
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Spala bine carnea de iepure avand grija sa nu ramana fire de blanita pe ea. Presara sare si piper peste ea, pe ambele parti. Pune uleiul si apa in tava si aseaza bucatile de carne.

Spala bine strugurii si ia boabele de pe ciorchine. Scoate samburii si apoi pune bobitele de struguri in tava, intre si peste bucatile de carne. Pune la cuptor si 4seohunt.com/www/www.cuidei.ro. lasa timp de 1 ora pana cand carnea incepe sa se rumeneasca. Pofta buna!

Surse de informatii:

http://recettessimples.fr

http://www.marmiton.org

Comenteaza articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags are not allowed.