Traditii de Craciun

Print Friendly and PDF

Traditii de CraciunCopii sunt veseli si nerabdatori in ajunul Craciunului, in timp ce parintii lor sunt de obicei stresati de impachetarea cadourilor in ultimul moment sau alte pregatiri pentru Craciun. Incetineste un pic ritmul si bucura-te de traditiile din ajunul Craciunului.

Ajuta-i pe cei nevoiasi

De cele mai multe ori suntem atat de prinsi in aspectele materiale ale acestei sarbatori incat uitam sa dam si ceva inapoi. Invata-ti copii despre importanta ajutorarii celor nevoiasi. In ajunul Craciunului mergi si imparte cadouri la un orfelinat, fa voluntariat la o cantina sau  gaseste o alta modalitate de ai ajuta pe cei mai putin norocosi.

Deschide un cadou

Asteptarea pana in ziua de Craciun pentru a deschide cadourile prea mult pentru micutii tai? Lasa-i sa deschida un cadou in ajun. Este o ocazie frumoasa pentru ca copii tai sa faca schimb de cadouri.

Mergi la biserica la miezul noptii

Multi oameni nu au timp sa mearga la slujba in ziua de Craciun, asa ca merg la slujba de la miezul noptii in seara de ajun. Majoritatea bisericilor tin o slujba la miezul noptii sau seara tarziu.

Prepara micul dejun de Craciun

Cine are timp de gatit in dimineata de Craciun? Fa o traditie din a prepara micul dejun in familie cu o seara inainte. Copii te pot ajuta prin stoarcerea portocalelor pentru un suc proaspat, taierea fructelor pentru o salata de fructe sau prin asezarea mesei. Pentru a fi mai simplu, poti pregati o caserola cu mancare pe care doar sa o incalzesti a doua zi.

Traditii noi

Creeaza o traditie unica de Craciun in familia ta.T raditiile sudeaza relatiile si le creaza copiilor o baza solida dupa care sa se ghideze. Indiferent ca citesti o carte de Craciun sau vezi un film in familie, traditiile iti vor crea amintiri de neuitat.

Tag-uri: traditii Craciun
Comenteaza articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags are not allowed.