Cel mai bun machiaj pentru ochii caprui

Print Friendly and PDF

machiaj-ochi-capruiPentru ca maroul nu are o culoare opusa sau complementara pe paleta de culori, majoritatea machiajelor se potrivesc de minune cu ochii caprui. Iata cateva sfaturi pentru un machiaj care vor spori cu siguranta naturaletea chipului tau.

Majoritatea nuantelor de fard de ochi functioneaza foarte bine pentru ochii caprui. Factorul cheie este cat de inchisa este nuanta de caprui a ochilor -caprui deschis sau aproape negri. Chipurile cu ochi caprui pot folosi dermatografe atat negre cat si maro (maro se potriveste de minune pentru un machiaj de zi iar cel negru pentru unul de seara).

Pentru ochii caprui-inchis

Daca ai ochi caprui-inchis, nuantele inchise de fard de ochi vor aduce un plus de farmec chipului tau. Incearca nuante de pruna, verde inchis sau gri-carbune. Urmareste nuanta petelor de caprui deschis a ochilor tai si foloseste-o pentru a alege culoarea dermatografului.

Pentru ochii caprui-inchis, poti sa folosi fard de ochi maro inchis sau nuante de mov inchis. Un machiaj perfect poate fi obtinut prin combinarea nuantelor de auriu si bronz.

Pentru ochii caprui

Pentru ochii caprui, poti incerca un fard de pleoape verde, violet sau bronz. Cu siguranta daca vei combina nuante de verde sau violet, vei realiza un superb machiaj de zi. Iar pentru un machiaj de seara, poti experimenta combinatiile umbrelor de cupru sau bronz cu un contur metalic.

Pentru ochii caprui-deschis

Daca te incadrezi in aceasta categorie, evita dermatograful negru si foloseste in schimb un maro inchis sau alte culori. Aplica o nuanta neutra de fard de ochi si apoi o umbra mai inchisa la capetele exterioare. In final, contureaza-ti ochii cu o nuanta de auriu sau verde pentru a pune cat mai mult in evidenta frumusetea ochilor tai.

Daca ochii tai au o nuanta foarte deschisa de castaniu, incearca tonurile de crem in combinatie cu un dermatograf violet, maro sau bronz.

Surse imagini

www.freepixels.com

Comenteaza articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags are not allowed.