Tendinte in hairstyling toamna-iarna 2013

Print Friendly and PDF

Tendinte in hairstyling toamna iarna 2013 - 2014

Simti nevoia unei schimbari? Alege o noua tunsoare. Un nou stil si o noua culoare a parulului contribuie de cele mai multe ori la transformarea ta in interior. Iti schimba starea de spirit, atitudinea si prin asta modul in care percepi lumea din jurul tau. Daca te gandesti sa faci o astfel de schimbare iti spunem ce frizuri sa alegi pentru sezonul toamna – iarna 2013 – 2014..

In zilele de toamna, cand vremea este rece si ploioasa, caldura si confortul incep sa fie la mare cautare. Deci, prin urmare, nu este surprinzator ca in toamna anului 2013, cine doreste sa isi schimbe imaginea este sfatuit sa aleaga nuante calde de par: blond, culoarea graului sau saten pentru un par matasos si atragator.

O data cu venirea iernii si a zapezii, poti alege, in special pentru perioada sarbatorilor o imagine stil Craiasei Zapezii, cu un blond platinat, ca de gheata. La cealalta extrema, coafurile la moda pentru toamna-iarna anilor 2013-2014 include stilul punk rock, cu parul negru ca de smoala.

Nuantele radicale precum verde, roz sau mov ar trebui evitate. Perioada potrivita pentru astfel de experimente este primavara si vara. Culorile de par la moda pentru acest sezon sunt cat mai naturale, subliniind sanatatea si puterea.

Din punct de vedere al coafurilor, la moda sunt valurile lejere de par (suvite drepte), impartite pe centrul capului. Desi este o coafura simpla si modest, este una din tendintele din acest sezon.

Deci daca vrei sa schimbi ceva, la moda este din nou natural, matasos, simplu. Pana de Revelion cand poti opta pentru accente mai puternice.

Comenteaza articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags are not allowed.