Despre noi

 CuIdei.ro a fost gandit ca o sursa de idei si inspiratie pentru viata ta de fiecare zi. Scopul nostru este sa-ti oferim solutii pentru probleme, informatii utile pentru proiectele personale, casnice si de afaceri, sfaturi pentru a face lucrurile mai bine, mai repede, mai usor si  idei pentru a-ti face viata mai frumoasa.

Suntem o echipa tanara, dinamica, formata din colaboratori entuziasti, curiosi, plini de viata, atenti si implicati in tot ceea ce inseamna a trai frumos fiecare clipa, a invata permanent si a impartasi cunostintele si experientele.

Te invitam sa consulti articolele noastre in speranta ca te vor ajuta sa gasesti raspunsul cautat. Daca nu gasesti solutia potrivita,  scrie-ne pe cuidei@cuidei.ro, ne vom informa pentru tine.

Conditii de utilizare a site-ului

Pe parcursul prezentarii conditiilor de utilizare a site-ului prin termenul de proprietar se va intelege firma SC RMB Adviser SRL iar prin cel de portal www.cuidei.ro.

S.C. RMB ADVISER SRL are sediul în Iaşi, Bdul Dacia nr. 4, Tr. 2, Bl. D1-1, scara B, parter, apartament 4 si este înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului Iaşi sub nr. J22/3562/2008 avand codul unic de identificare 24826566.

Prin termenul de “Utilizator” se intelege orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza portalul.  Termenii “Regulament”, “Acord”, “Contract”, “Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea regulamentului

Serviciile www.cuidei.ro sunt furnizate de compania RMB Adviser SRL, in calitate de proprietar si administrator al portalului, numai persoanelor care sunt de acord in totalitate cu termenii si conditiile expuse in prezentul regulament.

Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre proprietar sau administrator, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. Termenii si conditiile in vigoare sunt cele afisate pe site-ul www.cuidei.ro. In cazul in care nu este de acord cu regulamentul de utilizare, utilizatorul trebuie sa inceteze imediat folosirea serviciilor oferite prin www.cuidei.ro.

Administratorul isi rezerva si dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale publicate pe portal de catre utilizatori.

 

Descrierea serviciilor

Portalul cuidei.ro ofera utilizatorilor servicii online, printre acestea numarandu-se accesul la articole si informatii pe diverse teme. Toate serviciile oferite prin intermediul portalului sunt subiectul acestui acord de utilizare. Portalul si serviciile pot contine si publicitate sub toate formele posibile si legale (bannere, casete, pagini de prezentare, inserturi publicitare in buletine electronice etc),

Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate de cuidei.ro pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate cuidei.ro dvs. acceptati ca nu veti da in judecata compania.

 

Drepturi de proprietate intelectuala

Relatia cu firmele care fac publicitate pe site-urile administrate, corespondenta, afacerile sau participarea la promotii ale companiilor de publicitate postate pe portal, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea utilizatorului si a entitatilor care furnizeaza respectivele bunuri sau servicii.

RMB Adviser SRL nu este raspunzator si nu vor fi trasi la raspundere pentru nici o pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-urilor administrate. Prin agrearea termenilor prezentului regulament acordati dreptul administratorului de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

 

Obligatiile si raspunderea proprietarului si administratorului

Portalul si serviciile asociate sunt disponibile avand aspectul, structura si continutul decise de proprietar si administrator. Utilizatorii pot face sugestii pentru ameliorarea portalului si a serviciilor, dar RMB Adviser SRL nu se obliga sa tina cont de aceste sugestii.

RMB Adviser SRL nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe servere din orice motive. De asemenea, RMB Adviser SRL nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea din cauza intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe portal sau pe alte site-uri aflate in proprietate.

Utilizatorii vor folosi informatiile existente pe portal pe propria raspundere, iar RMB Adviser SRL nu pot fi facuti raspunzatori de daune cauzate de folosirea sau nefolosirea de catre utilizator a informatiilor de pe portal.

RMB Adviser SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatii din orice motive tehnice care pot aparea din cauze interne sau externe.

In cazul serviciilor platite, pentru perioada in care serviciul a fost inaccesibil pentru utilizator din motive care tin de portal, administratorul se obliga sa prelungeasca perioada de utilizare a serviciului cu o durata egala cu cea in care serviciul nu a fost disponibil.

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, RMB Adviser SRL nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce pretinde a fi. In eventualitatea unei dispute intre utilizatori, RMB Adviser SRL este absolvit de orice raspundere sau despagubire directa sau indirecta, de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

RMB Adviser SRL isi rezerva dreptul de a modifica sistemul www.cuidei.ro fara notificarea prealabila a utilizatorilor acestuia.

 

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-ul www.cuidei.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte surse de informare. Deoarece RMB Adviser SRL nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, utilizatorul ia la cunostinta si este de acord ca acestia nu sunt responsabili de disponibilitatea acestor site-uri si nu garanteaza si nu sunt responsabili pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe aceste site-uri sau surse de informare.

Mai mult, utilizatorul recunoaste si este de acord ca RMB Adviser SRL nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau surse.

 

Conditiile de confidentialitate a datelor

Declaratia de confidentialitate stabileste modul in care www.cuidei.ro foloseste si protejeaza orice informatie cu caracter personal pe care o transmiteti catre www.cuidei.ro de fiecare data cand vizitati acest website.
www.cuidei.ro doreste sa va asigure ca sunteti protejat impotriva distribuirii datelor cu caracter personal catre terti. Toate datele dumneavoastra cu caracter personal transmise catre noi pentru a va identifica corect atunci cand folositi website-ul nostru vor fi folosite in deplin acord cu declaratia prezenta de confidentialitate.
www.cuidei.ro isi rezerva dreptul de a opera modificari ale politicii de respectare a confidentialitatii datelor clientilor prin updatarea periodica a paginii web de fata. Va recomandam in consecinta sa vizitati mai des pagina care prezinta declaratia noastra de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti de acord cu schimbarile operate. Declaratia de confidentialitate de fata intra efectiv in vigoare incepand cu 01.11.2011.
Ce tip de informatii personale colectam:

Putem colecta urmatoarele categorii de date personale:

-          numele si profesia

-          informatiile de contact, inclusiv adresa de email

-          informatii cu caracter demografic precum codul postal, preferinte si interese personale

-          alte informatii utile pentru sondajele clienti si/sau oferte promotionale

 

Ce putem face cu informatiile colectate

Va cerem anumite informatii cu caracter personal in general pentru a va intelege mai bine preferintele si a fi capabili sa va oferim servicii imbunatatite si in particular pentru urmatoarele motive:

Pastrarea unei arhive interne.

Putem folosi anumite informatii pentru a ne imbunatati serviciile si produsele.

Putem trimite uneori email-uri promotionale despre produse noi, oferte speciale sau alte informatii pe care consideram ca le veti gasi interesante folosind adresa de email transmisa catre noi.

Din cand in cand putem folosi datele dumneavoastra personale pentru a va contacta in scopuri promotionale si de sondare a pietei. Putem sa va contactam prin email, la telefon, prin fax sau folosind serviciile traditionale de posta. Putem de asemenea folosi informatiile dumneavoastra pentru a adapta website-ul nostru la cerintele si interesele dumneavoastra.
Linkuri catre alte website-uri

Website-ul nostru poate contine linkuri catre alte website-uri de interes. Totusi, odata ce ati folosit unul dintre aceste linkuri si ati parasit website-ul nostru, trebuie sa fiti constienti de faptul ca noi nu mai avem nici un control asupra protejarii confidentialitatii dvs. pe parcursul vizitei catre un alt website. In consecinta, nu suntem responsabili pentru protejarea confidentialitatii datelor dvs. personale in acord cu declaratia noastra de confidentialitate deoarece alte website-uri pot avea o politica diferita din acest punct de vedere. Trebuie deci sa acordati atentie acestui aspect si sa consultati declaratia de confidentialitate a website-ului in cauza.
Cum puteti controla folosirea datelor dumneavoastra personale

Puteti alege sa restrictionati colectarea sau folosirea datelor dumneavoastra personale in urmatoarele moduri:

-          de fiecare data cand vi se cere sa completati un formular pe website-ul nostru, cautati casuta de optiuni personale, pe care daca o bifati veti indica ca nu doriti ca informatiile oferite sa fie folosite in scopuri de marketing

-          daca v-ati dat deja acordul de folosire a datelor dvs. personale in scopuri de marketing, va puteti schimba optiunea trimitandu-ne o nota informativa scrisa sau un email la adresa cuidei@cuidei.ro.

Noi nu vom vinde, distribui sau da spre folosinta datele dumneavoastra personale catre terti decat daca avem permisiunea dumneavoastra expresa sau daca suntem obligati prin lege sa facem acest lucru. Putem folosi datele dvs. personale pentru a va trimite materiale promotionale ale tertilor despre care noi credem ca va pot interesa numai daca ne dati de stire ca doriti sa se intample acest lucru.

www.cuidei.ro nu va vinde, distribui sau da spre folosinta datele personale ale unui membru decat daca acesta nu a respectat termenii si conditiile noastre de utilizare sau daca se incalca drepturile legale de folosire a serviciilor noastre. In asemenea situatii de abuz fata de serviciile oferite de www.cuidei.ro va fi analizat fiecare caz in parte, iar informatiile cu caracter personal relevante pot fi transmise catre compania in cauza sau persoana care a fost victima unui astfel de abuz.

Puteti cere informatii detaliate despre natura datelor dvs. personale pe care le detinem noi. Vi se va percepe o mica taxa pentru aceasta. Daca doriti o copie a informatiilor detinute de noi va rugam sa ne scrieti folosind adresa listata la sfarsitul acestei pagini.
Newslettere
www.cuidei.ro foloseste serviciile de email ca modalitate de contactare a clientilor sai. La inregistrarea ca nou membru al website-ului cuidei.ro, utilizatorul trebuie sa fie de acord cu primirea fara drept de refuz a email-urilor cu caracter non-promotional (ex. suport tehnic si informatii despre inregistrare). Pentru a bloca primirea acestor email-uri din partea www.cuidei.ro trebuie sa renuntati la drepturile de membru deplin si sa nu mai beneficiati astfel de serviciile noastre.
www.cuidei.ro poate trimite de asemenea si email-uri promotionale periodice (ex. oferte speciale).

Informatia suplimentara colectata pentru fiecare newsletter trimis se refera la:

- numarul de newslettere consultate

- numarul de clickuri pentru fiecare link continut in newsletter
Metodologia de abonare/dezabonare la newsletterele promotionale www.cuidei.ro

Fiecare abonament la newsletter trebuie sa fie confirmat. Confirmarea (dublu opt-in) se face prin trimiterea unui email de intampinare initial, in care se cere utilizatorului sa confirme abonamentul prin apasarea cu click a linkului unic si personalizat de confirmare. In acest fel ne asiguram suplimentar ca utilizatorul este de acord de la bun inceput cu trecerea sa pe lista de newslettere si ca adresele de email sunt reale.

Fiecare newsletter primit contine informatii clare despre expeditor si metodele de dezabonare. Dezabonarea se produce la cateva secunde dupa ce a fost apasat linkul de dezabonare si nu vor mai fi trimise alte email-uri catre utilizatorii care au ales sa nu mai primeasca informatia in cauza, decat daca acestia aleg sa se aboneze din nou la newsletter.
Modificari ale declaratiei de confidentialitate

Putem modifica politica de respectare a confidentialitatii datelor clientilor din cand in cand. Daca/Cand www.cuidei.ro opereaza modificari ale declaratiei de confidentialitate, vom fi pregatiti sa va atragem atentia asupra acestui lucru atat pe pagina noastra de start cat si prin trimiterea de emailuri catre utilizatorii care ne-au dat permisiunea sa facem aceasta. Vom posta toate modificarile operate pe aceasta pagina, in consecinta asigurati-va ca ne vizitati si aici in mod regulat. Ramaneti totusi increzatori ca indiferent de modificarile aduse Politicii noastre de Confidentialitate nu vom folosi nici pe viitor informatiile dumneavoastra personale intr-o maniera alta decat cea stipulata in prezenta Declaratie de Confidentialitate, mai putin in situatiile in care primim acordul dumneavoastra direct.
Contactati-ne in legatura cu politica de confidentialitate

Daca veti considera ca informatiile de natura personala care va privesc in mod direct si pe care le detinem sunt incorecte sau incomplete va rugam sa ne trimiteti un email cat mai repede posibil, la adresa specificata mai jos. Vom corecta in timp util toata datele asupra carora ne-ati atras atentia. Daca aveti si alte intrebari privitor la politica noastra de confidentialitate sau felul in care colectam si folosim informatiile personale, va rugam de asemenea sa ne contactati la adresa: